Home

Uber recenze

Uber zkušenosti po 4 měsících - recenze. 25.12.2019 12.9.2016 autor: Vojtěch Semeck. Taxislužba Uber k nám vlétla jako laciná a přitažlivá volba ke klasickému taxi. Uber nalákal řadu šoféru-zelenáčů, mezi nimi i Danielu Vrbů. Počáteční nadšení vystřídaly rozpaky a deziluze, které si řidička nenechala pro sebe

Státní rozhodnutí přiměla Uber ke stažení služby Uber z několika zemí. Koncem prosince 2017 rozhodl Soudní dvůr EU, že Uber je přepravní služba a musí proto žádat o licenci a povolení jako ostatní taxislužby. Stejně tak nepochodil ani u nás, když se dokonce proti Uberu pořádali demonstrace z řad taxikářů Pro Uber jezdí v České republice více než dva tisíce řidičů. Někteří si tak jen přivydělávají, pro jiné je to práce na plný úvazek, ale všechny láká flexibilní zdroj peněz. Vládou zadaná analýza však tvrdí, že to s tamními výdělky není tak růžové, jak se zdá. A že si to řada řidičů neumí předem spočítat

Uber zkušenosti po 4 měsících - recenze - VAR/LOG/C

Fenomén jménem Uber. Od roku 2009, kdy Uber vznikl, se rychlostí světla rozrostl po celém světě do více než 900 větších měst. Hlavní devíza Uber služby spočívá v tom, že dodává rychlou a pohodlnou osobní přepravu pomocí chytré mobilní aplikace. Díky ní najdete ve vteřině nejbližší auto s řidičem a jedním. VELKÁ RECENZE: Vyzkoušela jsem UBER, Liftago a Taxify! Která taxi aplikace je ta nejlepší? Jízdu taxíkem využívám po Praze poměrně často a tak jsem pro vás prověřila trojlístek nejoblíbenějších aplikací. Za každou recenzí najdete kód na jízdu ZDARMA pokud se rozhodnete aplikaci vyzkoušet. Tak jdeme na to Uber Eats recenze a zkušenosti. Uber Eats se vám může hodit zejména v případě, pokud chcete posedět někde na terase, na balkoně nebo v parku a objednat si k tomu dobré jídlo. Nevýhodou je, že služba funguje jen v rámci Prahy a navíc ještě jen na poměrně malém prostoru Uber komfortně a s přehledem V příslušenství Uber Mic je, kromě kovového nástavce na mikrofonní stojan, ještě USB kabel se zalomeným konektorem, který se zapojuje do mikrofonu. Takto zalomený kabel tak lehce neukroutíte, neboť je navíc potažený látkovou izolací, která je pevná a nešpiní

Off Season (podcast) - GoOut | Listen Notes

Uber v Brně: recenze a srovnání s konkurencí Počáteční nevýhodou bude zřejmě počet aut - v poledne jich po brně jezdilo 8, v době psaní recenze, před desátou večer, není na mapě ani jedno auto. U Liftaga byl v nabídce také jen jeden řidič Uberu záleží na tvém bezpečí. Zavedli jsme bezpečnostní standard, kterému můžeš důvěřovat - protože máš právo cestovat bezpečně. Díky Uberu se rychle dostaneš, kam potřebuješ. Jednoduše otevři aplikaci, zadej cíl a za chvíli už pro tebe přijede spolehlivý řidič. Odvezeme tě prakticky odkudkoli Uber působí na víc než 600 letištích a ve víc než 700. 4. duben 2006 00:46 / Pavel Prouza / Recenze / Diskuze (9) UberSoldier (skutečně bez přehlásky nad u) vypadal na první pohled jako typická hra, se kterou chudák recenzent zabije pár hodin života, vlepí jí něco málo pod průměrným hodnocením a utěší se tím, že ta nuda stála aspoň za honorář U řidičů, kteří používají aplikaci Uber, netolerujeme alkohol ani drogy. Pokud si myslíš, že je řidič pod jejich vlivem, přiměj ho, aby okamžitě zastavil. Komerčním autům můžou být k mýtu přičteny dodatečné státní daně Jakýmsi předchůdcem Uber Eats pak byl UberFresh. Ten fungoval pouze v Los Angeles a zaručoval dovážku čerstvého jídla do 10 minut od objednání. V roce 2015 pak vznikl přímo Uber Eats a o rok později začal expandovat do světa. Česká republika se do působiště Uber Eats dostala jako 36. země v pořadí na konci srpna 2018

Taxislužba Uber? Velmi mě zklamala, stěžuje si řidička

Uživatelské hodnocení a recenze Alto Uber LT.Odkazy na odborné recenze a testy Alto Uber LT.. Chystáte se koupit reproduktor Alto Uber LT a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili reproduktor Alto Uber LT před vámi? Čtěte dále Uber svůj záměr vybudovat flotilu létajících automobilů, které by dokázaly zkrátit cestu skrz plné silnice, představil v teoretické rovině v roce 2016. V následujících letech svou vizi více specifikovala. Uber sliboval, že jeho služby zkrátí cestu ze San Franciska do San Jose z původních dvou hodin na 12 minut RECENZE: Výjimečný svou obyčejností. Nezávislý snímek Pěkně blbě je těžké si nezamilovat; Uber funguje jak taxislužba, potvrdil Ústavní soud a zamítl stížnost řidiče; RECENZE: Princezna zakletá v čase ukazuje českou pohádku v nejlepší form

Uber (recenze) Bolt (recenze) 2 komentáře. Odpovědět. Denis Karpát 6. 10. 2020 at 10:39. Není těch služeb už nějak moc? V čem je lepší jedna než druhá? Snad se aspoň ceny díky konkurenci posunou dolů a ne nahoru. Odpovědět. Anežka Pohodlná 3. 9. 2020 at 16:00 . Zatím jsem měla to štěstí na samé dochvilné a slušné. Recenze: M-Audio Uber Mic (Audiozone.cz) Věděl jsem, že budu testovat USB mikrofon, ale když mi kurýr doručil velikou bednu, do které by se pohodlně vešel i studiový preamp či menší celolampová hlava, byl jsem velmi pře Recenze na Uber - co se líbilo zákazníkům Skrz.cz? Přečtěte si hodnocení, která vám pomohou s dobrým výběrem

Uber - recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete Uber, Airbnb, Liftago a další nástroje sdílených služeb by měla začít kontrolovat Česká obchodní inspekce (ČOI). Tajemník pro evroé záležitosti Tomáš Prouza doporučuje třeba kontrolu internetových recenzí, aby bylo jasné, zda si je poskytovatelé nepíšou sami. Vzniknout by měla také právní analýza, která sdílené podnikání zmonitoruje

Aktuální články a další obsah týkající se tématu Uber. Upozornění na nové články. Dostávejte push notifikace o všech nových článcích na mobilenet.cz hned, jak vyjdou Uber-scoot.cz aktuálně neposkytuje data pro hodnocení od ověřených zákazníků. Jen u hodnocení označených zeleným štítkem máte jistotu, že pochází od skutečných zákazníků obchodu Práce v uber už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti Rozvážkové službě Dáme jídlo vyrostly v Praze během léta už dvě konkurence. Před několika týdny začala v Praze působit finská firma Wolt a nedávno také Uber Eats, která je dceřinnou společností Uber Taxi a nabízí rychlejší dobu doručení i pohodlnější objednání

Uživatelské hodnocení a recenze na Aparatura pro univerzální použití Alto Professional Uber FX. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru Všechny informace o produktu Kancelářská křesla Halmar Uber, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Halmar Uber. Halmar Uber od 1 491 Kč - Heureka.cz Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu Uber má přístup obsahu obrazovky mobilních zařízení Applu, na nichž je nainstalována jeho aplikace. Může tedy nahlížet do obrazových dat určených primárně očím uživatel

Původně se jednalo pouze o obrázek na našem Facebooku, ale když už vás to tolik zaujalo, tady máte celý výrobní postup a také video z používání :) Moc al Nějak to systém zkontroluje. Na bezhotovostní platbu v taxíku Uber jsou recenze zákazníků rozděleny na pozitivní a negativní. Na jedné straně je skvělé, že nepotřebujete peníze, nemusíte si myslet, zda řidič nalezne změnu, protože systém kartu vyjímá z karty stejně, jako měřidlo ukázalo

Uber (recenze) recenzenavse

Otázka je, jak dlouho bude Uber vůbec úspěšný v Česku. V Praze v poslední době jedna z nejdražších služeb a ještě od neprofesionálů. Proč platit víc, než slušnému taxikáři s licencí? Když začínali, tak byli aspoň o něco málo levnější, než rozumná konkurence (tou myslím 18/km), teď pekelně dražší Recenze UberSoldier. Statistika hodnocení produktu. 74%. Hodnocení produktu: 74% průměr z 13 hodnocen. Kompletní specifikace produktu Halmar Uber, porovnání cen, hodnocení a recenze Halmar Uber. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na Rozumím nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na. Test: Nejrychlejší je Uber, nejlevnější Bolt, nedostatky nastaly u dvou klasických taxislužeb 25.04.2019 redakce SMART , Technologie Spotřebitelské fórum uspořádalo na přelomu března a dubna již třetí ročník srovnávacích jízd taxislužeb a dopravních platforem v Praze Stu (Kumail Nanjiani) je průměrný mladík, který chce své platonické lásce Becce T (Betty Gilpin) pomoci s rozjezdem spinnigového fittnes.Proto si pořídí na leasing auto a funguje v systému Uber. Potřebuje mít dobrý rating, proto se pokouší pro své pasažéry dělat první poslední, i když to často nezabírá

Uživatelské hodnocení a recenze na David Uber: Concert-Etudes (Trombone-Bass solo) 86209. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru Test jízdy zdarma s Uberem v Praze Co je to Uber? Uber (v běžné řeči také označován jako Uber Taxi) je služba pro přepravu cestujících, která využívá moderních technologií (mobilní aplikace) namísto klasického dispečinku. Služba vznikla v San Franciscu, Kalifornii a v současnosti má po celém světe více než 1 miliardu uživatelů Kompletní informace o produktech značky Uber Games - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě Uživatelské hodnocení a recenze na Kniha Über das Sterben, Schweizer Ausgabe. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru Točíte podcasty, namlouváte voiceovery a vůbec, pokukujete po výkonném studiovém mikrofonu za dobré peníze? Pak tato recenze od Honzy Zemánka je přesně pro vás!Uber Mic od M-Audio je všestranný a zvukově působivý mikrofon pro nahrávání takřka čehokoliv, ať už jde o záznam akustických nástrojů, vokálů, podcastů nebo pro živá vysílání

Činnost společnosti Uber a spolupracujících šoférů odpovídá svou povahou taxislužbě, potvrdil novým nálezem Ústavní soud (ÚS). Zamítl stížnost řidiče, který v roce 2015 chtěl svézt v Praze Američanku po kontaktu přes aplikaci Uber. Dopustil se tak přestupku, protože. Recenze mobilní aplikace Wolt na Google Play sedí na 4,6 hvězdičkách z 5 na základě téměř 15 000 uživatelů. Na App Store je aplikace pro iOS hodnocena 4,8 hvězdičkami z 5 podle téměř 5 000 uživatelů. Wolt má tedy v porovnání s Uber Eats recenze o něco kladnější Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili s chcete naspat vlastní hodnocení či recenzi na Diesel Uber Chief DZ7393. Diesel Uber Chief DZ7393 důležité odkazy. Nezávislé recenze: recenze Diesel Uber Chief DZ7393 Kde koupit: obchody Diesel Uber Chief DZ7393 Kompletní specifikace: popis Diesel Uber Chief DZ739

Řidiči, neukvapte se

Video: Vyzkoušeli jsme Uber: v Praze jezdí skvěle a má dobrou

Máš hlad? Vyber si jídlo ze své oblíbené restaurace a nech si ho doručit rychlostí Uberu. Objednávej si, co hrdlo ráčí, kdykoli dostaneš chuť. Stačí klepnout. Projdi si naši nabídku místních restaurací a rychlých občerstvení. Nebo si prostě najdi konkrétní restauraci, jídlo nebo kuchyni. Pizza. Mexiko. Burgery. Suši. Máš na ně chuť? Vyzkoušej Uber Eats. Až si. Přestože v textu recenze zmiňuji hned několik nedokonalostí, všechno jsou to víceméně drobnosti, jež se dají v kontextu nízké ceny těchto produktů snadno přehlédnout. Upřímně si nemyslím, že by Uber kombu něco typu O2 + ODAC nebo Fiio mohlo zásadním způsobem konkurovat. Obojí jmenované dle mého názoru přestavuje. Co je Uber Eats? Uber Eats je jedním z nejrychleji rostoucích start-upů na světě, je to mobilní aplikace, přes kterou si jednoduše objednáte jídlo z vašeho okolí a nejbližší partnerský kurýr vám ji doručí. Aplikace funguje už ve více jak 300 městech na 5 kontinentech. Co vás čeká? Staňte se partnerským kurýrem Uber Eats Filmové recenze; Výtvarné umění Jelikož je Uber v USA vyšetřován FBI pro uplácení uředníků, věřim že i tady zaplatil úředníky a média. +1 / −2 29.9.2017 19:22 R50i82c69h92a29r25d 94K95u85c32e62r82a 1210448947572. To vse muzete udelat, on se najde uz nekdo kdo na vas treba poda trestni oznameni..

Test: Uber, Liftago, nebo taxi? Vyzkoušeli jsme, které

  1. Jste z Prahy a máte cestu do naší prodejny? Nechte se dovézt Uber autem zadarmo. Jízda zadarmo. S promokódem HELVETI získáte kredit 250 Kč* na jízdu a nejen že ušetříte za cestu, ale nákup hodinek bude spojen taky s luxusem tomu odpovídajícím.. Co je to UBER? Aplikace v mobilním telefonu, díky které už nebudete muset volat taxi, vybírat hotovost, nervózně čekat než.
  2. Diskuze pod článkem: Přepravní služba Uber přichází s novou funkcí Uber Reserve. Jedná se o možnost rezervace jízdy na konkrétní den a čas. V některých ohledech to není úplná novinka - Uber umožňuje zákazníkům plánovat jízdy s předstihem už od roku 2016
  3. Filmové recenze, novinky v kinech 2016, filmová databáze, české filmy, trailery, upoutávky a jiná videa, filmové hlášky - Kinobox.cz Technické problémy prosíme hlašte na support kinobox.cz Své podněty a připomínky pište na redakce kinobox.cz Partneři Press Staré stránky CFN.c

Uživatelské hodnocení a recenze na Skateboardová deska ALMOST Uber EX17 Black Rodney Mullen. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru Aktuální sleva na Dětská židle Uber v obchodu FAVI.cz. Nakupujte výhodně s eMimino.cz Listopad, 2020: Kupóny, kódy, slevy %, akce a výprodeje v obchodě Uber.com - ušetřete ihned, bez registrace! Počet kupónů pro obchod Uber.com:

Uber Scoot — Heureka

Koloběžky Lime jsou dostupné prostřednictvím aplikace Uber hned v sedmi evroých městech, mezi nimiž nechybí Praha. Novou možnost přepravy uživatelé Uberu najdou v aplikaci mezi ostatními způsoby přepravy. V případě české metropole tedy doplní služby UberX, Uber Select nebo Uber Black Hra na PC Anomaly: Uber Bundle (PC) DIGITAL na www.alza.cz. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Anomaly: Uber Bundle (PC) DIGITAL od.. Uživatelské hodnocení a recenze na Bobbi Brown Tekutá rtěnka Liquid Lip Uber Red 5 ml. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru Filmové recenze, novinky v kinech 2016, filmová databáze, české filmy, trailery, upoutávky a jiná videa, filmové hlášky - Kinobox.cz Technické problémy prosíme hlašte na support kinobox.c Kompletní specifikace produktu ALMOST Uber EX17 Black Rodney Mullen, porovnání cen, hodnocení a recenze ALMOST Uber EX17 Black Rodney Mulle

Nezakazujte Uber nebo AirBnB, zastala se Evroá komise

Všechny informace o produktu Poglietti Alessandro (17. Jh.) Canzon uber dass Henner und Hannergeschrey, Provozovací partitura, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Poglietti Alessandro (17. Jh.) Canzon uber dass Henner und Hannergeschrey, Provozovací partitura Uber vyplácí každý týden na účet a po každé jízdě může řidič vidět, kolik zakázka stála, byť to není celá částka, kterou dostane. I za samotný víkend se dá vydělat skoro to samé, co za celý týden, takže pokud někdo jezdí opravdu hodně a celý týden, může se pravděpodobně dostat i na 40 tisíc čistého. Podívejte se s námi na recenze, testy a novinky o počítačích, hardware, software, IT, internetu a spotřební elektronice. Společnost Uber, která provozuje alternativní taxislužbu a působí i na českém trhu, se stala obětí krádeže dat, která se dotkla 57 milionu jejich zákazníků a řidičů Omezí stát Uber nebo Airbnb? Chce kontrolovat recenze a zapojit ČOI 1 / 7. Prohlédnout znovu. Omezí stát Uber nebo Airbnb? Chce kontrolovat recenze a zapojit ČOI. Zakladatelé Airbnb (zleva) Joe Gebbia, Nathan Blecharczyk, Brian Chesky | Airbnb Maroko a stránky poskytovatele. Český herní web se zaměřením na počítačové hry a videohry. Najdete u nás recenze, preview, novinky, podcasty a videopořady. Pokrýváme hry pro PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, virtuální realitu a mobilní telefony

Seznam se s platformou Uber Uber

Vše o Uber taxi v Praze a České republic

Voňavé informace o unisex vůni Dueto Parfums Uber. Zkušenosti s vůní, hodnocení a recenze Dueto Parfums na Arome.c Uživatelské hodnocení a recenze na Karimatka Therm-a-Rest NeoAir UberLite. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru

Uber (recenze) ezkusenosti

VELKÁ RECENZE: Vyzkoušela jsem UBER, Liftago a Taxify

Neignorujte recenze. Pokud se Vám nějaký produkt zalíbil, bylo by dobré si nejprve přečíst recenze, či hodnocení. To najdete i přímo na stránkách, kde si můžete přečíst komentáře od dalších uživatelů, kteří už zboží zakoupili. Jak moc to je důvěryhodné vědí jen správci stránky Recenze: UberSoldier - válka bolí, zabíjení baví Martin Demiger 20. dubna 2006. SDÍLET NA FACEBOOKU TWEETNOUT. Kreed měl v době svého vydání jasný cíl: předčit třetího Dooma. To se bohužel nepovedlo tak, jak si ruští vývojáři plánovali - hra sklízela průměrná hodnocení. Očividně se ale Rusové ze svých chyb. Při jízdě s Uber Taxi můžeš i nadále využívat naše standardní funkce, jako jsou rozdělení jízdného, sdílení příjezdu, podpora v aplikaci 24-7 a tlačítko SOS (pro spojení s pohotovostní linkou 112). Zdroj: Tisková zpráva. Domů » Články » Uber Taxi přichází do Česk Uber plánuje létající taxi. Podívejte se na návrh futuristických terminálů. Plány společnosti Uber by se jen těžko daly nazvat jinak než ambiciózní. Firma, která spustila revoluci v oblasti taxislužeb a Read More

Uber Eats recenze - RecenzeZdarma

Uber může nadále jezdit v Londýně Recenze iPad Air 4: Skvělý tablet se zřejmě nejlepším poměrem cena/výkon na trhu. Recenze novinek. 24 Recenze iPhone 12 Pro: Nejchytřejší telefon, který kdy Apple vyrobil. iPhone. 8 Uber Eats předběhl Amazon - doručí jídlo z McDonald's dronem Zprávičky Lukáš Mrkvička čtení: 2 minuty ( uložit na později ) čtení: 2 min. uloženo uložit na později 2 min. uložen Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Lokazo Uber.Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy; Pokud zadáváte celý název a nejste si jisti, zkuste například místo Olympus E-410 Double Zoom zadat pouze E-41

Spolujízda: RECENZESouboj mezi Lyft a Uberem se přesunul i na burzu » Finex

Audiozone.cz • Recenze - M-Audio Uber Mi

Uber Eats je konkurencí pro DámeJídlo.cz a také pro Wolt a případně další alternativy, ale trh se trochu změní. Uber Eats končí Dnes jsme dostali jednoduché tvrzení, že tato služba končí v České republice, konkrétně se tak stane již 3. června Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi FILM ALLES UBER SEX zatím nemá žádné recenze. Buďte první a napište recenzi Recenze Alto Professional Uber PA. Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen. Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň. Přihlásit se / Registrovat se. Příslušenství k Alto Professional Uber PA Zobrazit příslušenství pro produkt. Electro World magazín Uber zkušenosti po 4 měsících - recenze. 25.12.2019 12.9.2016. Pokud o službě UBER uvažujete, tady jsou moje zkušenosti. Před 4 měsíci jsem, místo TAXI služeb, začal využívat inovativní osobní přepravu Uber

Uber nesmí jezdit v Brně, Ústavní soud oživil předběžnéZkušenosti: Dubaj Levně Cestopisy | OsobniZkusenosti

Všechny informace o produktu E-book elektronická kniha David Hume: Eine Untersuchung uber den menschlichen Verstand - Kulenkampff Jens, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze David Hume: Eine Untersuchung uber den menschlichen Verstand - Kulenkampff Jens Uber od dnešního dne začíná fungovat v Brně. Po Praze, kde byla služba spuštěna v roce 2014, je Brno druhým městem v České republice, kde je dostupná. Uber funguje ve více než 500 městech 80 zemí světa. Celosvětově propojuje zhruba milion řidičů s miliardou cestujících prostřednictvím aplikace pro chytré telefony Objednávejte knihu Über Leben v internetovém knihkupectví Megaknihy.cz. Nejnižší ceny 450 výdejních míst 99% spokojených zákazník Zajímají Vás názory a recenze na GOPRO Super Suit - Über Protection + Dive Housing? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této strá

  • Myslivna pardubice menu.
  • Toyota vin check.
  • Malformace mozkových cév.
  • Nález na plicích rtg.
  • Jména pro holku na k.
  • Fernando botero narcos.
  • Ovocný čaj bez aromat.
  • Bulharsko hory.
  • Rally skoda.
  • Plavání kojenců cena.
  • Barevné značení rezistorů pdf.
  • Milgramův brutální experiment.
  • Jasanove naslapy.
  • Nightwish alba.
  • Počasí muscat.
  • Nikon d3200 jak fotit.
  • Interaktivní pracovní listy.
  • Architektura 21 století.
  • Sony actioncam fdr x3000rfdi grip na prst akafgp1.
  • Brambory sacharidy.
  • Hotel irida plzeň.
  • Petr rychlý rakovina.
  • První tištěná kniha v čechách.
  • Velikost full frame.
  • Dny prahy 10 2017.
  • Teepee pro děti.
  • Skakajici zajicek.
  • Co jsou to valenční elektrony.
  • Skořice toxicita.
  • Jak vytvořit klíčová slova.
  • Hemagel na opary.
  • Stádia rakoviny jater.
  • Vzory rodu mužského školákov.
  • Nespavost ze stresu.
  • Kdy stříhat okrasné jehličnany.
  • Fáze programování.
  • Nbu xml.
  • Ikea talíře.
  • Rozmazaný displej.
  • Constantin ii.
  • Drůbež definice.